مقالات علم وفناوري
مقالات علم وفناوري

علت انفجاري روشن شدن پكيج چيست؟

قطعه الكترود جرقه زن جهت شعله گرفتن مشعل كاربرد دارد. از اين رو اگر بين الكترود جرقه زن و مشعل فاصله زيادي ايجاد شده باشد، در صورت باز كردن شير آب گرم، شاهد روشن شدن انفجاري پكيج خواهيد بود. فاصله معمول و مناسب بين اين قطعه با مشعل، بايد در حدود ۳ تا ۵ ميليمتر باشد.

 

به همين دليل اگر اين فاصله مناسب رعايت نشود و كمتر و يا زيادتر باشد، عدم تنظيم اين امر مي‌تواند باعث بروز اين مشكل در پكيج شود.

 

ايراد ديگر در قطعه الكترود جرقه زن پكيج كه علت انفجاري روشن شدن پكيج را به دنبال خواهد داشت، جمع شدن جرم و كثيفي در اين قطعه مي‌باشد. در واقع جرم و كثيفي كه به مرور زمان در دستگاه جمع خواهد شد، باعث احتراق ناقص و يا انجام نشدن به موقع آن خواهد شد و در نهايت باعث انفجاري روشن شدن پكيج مي‌شود.

 

براي رفع اين ايراد كه اصلي‌ترين مشكل در پكيج نيز مي‌باشد، بهتر است كه يك تكنيسين‌كار دستگاه را چك و ايرادات احتمالي آن را جهت عملكرد بهتر و درست پكيج رفع نمايد.

 

نمايندگي ايران رادياتور درختي

گاهي اوقات ممكن است دودكش پكيج خراب يا گرفته باشد و نتواند به خوبي گازهاي توليد شده در پكيج را به بيرون منتقل كند، جالب است بدانيد كه اين موضوع هم مي تواند باعث انفجاري روشن شدن پكيج شود.

 

وقتي شعله پكيج شروع به كار مي كند، ممكن است در محفظه دودكش كمي گاز وجود داشته باشد و وجود اين گاز باعث مي شود كه شعله پكيج با آن واكنش نشان داده و حالتي انفجاري را ايجاد كند.

 

براي اينكه اين مشكل را حل كنيد، توصيه مي كنيم حتما دودكش پكيج را بررسي كنيد و چك كنيد كه خود پكيج ارور مربوط به گرفتگي دودكش را نداشته باشد. اگر مشكلي در دودكش وجود داشت، سعي كنيد آن را حل كنيد تا خيلي سريع مشكل روشن شدن انفجاري پكيج شما برطرف شود.

 

 

 

 

 

نمايندگي بوتان درختي

قطعه پرشر پكيج، به صورت يك سوئيچ بوده كه احتراق دستگاه را با حساسيت بالا و پايين فشار هوا كنترل مي‌كند. نمايندگي بوتان در درختي در واقع اين قطعه از طريق يك شلنگ سيليكوني به قطعه ونتوري فن پكيج وصل بوده و عملكرد فن پكيج را چك و كنترل مي‌كند. اگر اين قطعه دچار ايراد و مشكلي شود، بايد حتماً توسط تعميركار چك و تعويض گردد.

 

 

 

نمايندگي تعميرات پكيج در درختي

گاهي اوقات ايراد در شعله شير گاز و يا تنظيم نبودن اين قطعه مي‌تواند باعث انفجاري روشن شدن پكيج شود. البته قابل ذكر است كه اگر در روزهاي اول استفاده از پكيج اين مشكل رخ داده است، مشكل و ايراد در همين قطعه مي‌باشد. تعميرات پكيج درختي مي‌توانيد با تعمير كردن قطعه شير گاز پكيج مشكل را برطرف كنيد. اما در صورت عدم رفع مشكل، بايد قطعه را تعويض نماييد.

 

 2- تنظيم فشار گاز پكيج:

فشار گاز پكيج يكي ديگر از دلايلي است كه مي تواند باعث انفجاري روشن شدن پكيج شود. اگر فشار گاز كم باشد و دير به پكيج برسد، ممكن است مشعل براي روشن شدن گاز كافي دريافت نكند و ديرتر روشن شدن و اين موضوع هم مي تواند باعث شود كه گاز در محفظه پكيج جمع شده و صداي انفجاري ايجاد كند.

 

براي حل اين موضوع توصيه مي كنيم كه يا خودتان يا يك سرويس كار پكيج گاز را چك كرده و تنظيم كند تا فشار گاز پكيج به اندازه مناسب باشد و مشكلات اين چنيني ايجاد نشود.

 

 

خرابي دودكش پكيج

وجود ايراد در دودكش و سيستم احتراق پكيج، نصب نامناسب و غيراصولي دودكش، انسداد در مسير خروج هوا، عدم هواي كافي براي احتراق پكيج و… باعث به وجود آمدن ايراد و مشكل در دستگاه و انفجاري روشن شدن پكيج خواهد شد. در واقع خرابي دودكش پكيج باعث جمع شدن مقداري گاز در محفظه احتراق خواهد شد. به همين دليل به محض روشن كردن پكيج و جرقه زدن، شاهد حالت انفجاري دستگاه و صداي مهيب آن خواهيد بود.

 

البته قابل ذكر است كه در مدل پكيج‌هاي فن دار، اگر فلنج دود تنگ‌تر از قطر لوله باشد، باعث ايجاد مشكل و ايراد در مسير خروج دود خواهد شد. در اين صورت بايد نصب دودكش در پكيج را چك و بررسي كنيد و در صورت وجود مشكل در اين قطعه به رفع آن و حتي تعويض دودكش اقدام نماييد.

راه‌حل‌هاي پيشگيري از روشن شدن انفجاري پكيج

با انجام جرمگيري و تميز كردن قطعات اصلي و حساس پكيج چون قطعه جرقه زن، سر شعله و مبدل پكيج مي‌توانيد از بروز مشكل و خرابي در قطعات ديگر دستگاه و در نهايت انفجاري روشن شدن پكيج جلوگيري كنيد. به طور معمول توصيه مي‌شود كه انجام سرويس‌هاي دوره‌اي پكيج هر ۶ ماه تا يك سال صورت گيرد. انجام اين امر و مراقبت‌هاي لازمه باعث افزايش طول عمر پكيج و عدم بروز مشكلات و ايرادات معمول در دستگاه خواهد شد.

 

براي اين امر پكيج را خاموش كنيد و برق ورودي را قطع كنيد. بعد از سرد شدن دستگاه، كاور جلويي را باز و جدا كنيد. دودكش، شعله و مبدل پكيج در قسمت بالاي دستگاه و كنترل پنل، لوله‌هاي ورودي، موتور گردش آب و… در قسمت پايين دستگاه تعبيه شده است. تنها لازم است كه با استفاده از يك ورق سمباده نرم، قطعات جرقه زن و سر شعله را تميز و جرم و كثيفي‌هاي آن را برطرف كنيد.

 

 

 

علت تركيدن پكيج يا انفجاري روشن شدن پكيج چيست؟

در ادامه مي خواهيم باهم تك تك دلايلي كه باعث مي شوند پكيج به صورت انفجاري روشن شود را بررسي كنيم و ببنيم كه هركدام از اين موارد، چگونه قابل برطرف كردن هستند و مي توانيد آنها را حل كنيد تا پكيج شما ديگر صداي وحشتناكي توليد نكند. در ادامه اين مقاله با ما همراه باشيد.

مسدود شدن مشعل پكيج

دومين علت انفجاري روشن شدن پكيج، مربوط به مسدود شدن مشعل دستگاه مي‌باشد. معمولاً پكيج‌هايي كه در فضاي باز قرار گرفته و نصب مي‌شوند، به مرور زمان گردوغبار موجود در محيط باعث مسدود شدن سطح مشعل و سوراخ‌هاي آن خواهد شد.

 

از اين رو چون سوراخ‌هاي مشعل مسدود و كيپ شده‌اند، اين مشكل براي دستگاه به وجود خواهد آمد. اين مشكل را نيز مي‌توان از طريق تميز كردن سوراخ‌هاي مشعل و رفع كثيفي‌هاي سطح مشعل دستگاه برطرف كرد.‌ البته با نصب يك صافي گاز مي‌توانيد از بروز اين مشكل نيز جلوگيري كنيد.

آيا انفجاري روشن شدن پكيج خطرناك است؟

يكي از دغدغه هايي كه ممكن است برايتان ايجاد شده باشد، اين است كه با اين حالت كه گاز در محفظه پكيج جمع مي شود و باعث انفجاري روشن شدن پكيج مي شود، آيا امكان منفجر شدن پكيج و خطرناك بودن آن هم وجود دارد يا خير؟

 

بايد بگوييم كه احتمالا منفجر شدن پكيج در اين حالت نزديك به صفر است، چون پكيج سنسورها و سيستم هاي امنيتي زيادي دارد كه باعث مي شوند اين اتفاق نيفتد و مشكلي از اين بابت وجود نداشته باشد، اما اگر نصب پكيج ديواري به صورت درست انجام نشده باشد و اصول مهم در آن رعايت نشده باشد، ممكن است خطراتي شما را تهديد كند.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۱۰:۳۰:۲۱ ] [ جواد ] [ نظرات (0) ]

نمايندگي رسمي پكيج در كيانمهر

پكيج، نسل جديدي از آبگرمكن‌هاي قديمي است كه جايگزين موتورخانه‌هاي بزرگ زيرزميني شده است. امروزه با پيشرفت تكنولوژي پكيج‌ها در سايزي كوچك طراحي مي‌شود تا در داخل يا خارج از منزل نصب گردند. اما همين موضوع ممكن است باعث شود كه در صورت بروز مشكل، آلودگي صوتي ايجاد شود و نارضايتي كاربران را در پي داشته باشد.

 

تعميرات پكيج در كيانمهر كرج

اگر به تازگي پكيج خود را نصب كرده‌ايد و متوجه توليد آلودگي صوتي زيادي در آن شديد، احتمالا علت اصلي بروز اين مشكل، نصب اشتباه و تراز نشده پكيج به ديوار است. تعميرات پكيج در كيانمهر نصب پكيج به صورت كج و يا خم شدن قاب پكيج و چسبيدن آن به بدنه، از مهم‌ترين دلايل صداي زياد پكيج هاي تازه نصب شده است.

سرويسكار ماهر پكيج در كيانمهر كرج

عدم توجه به لوله كشي مناسب مي تواند براي كاربران پكيج ها مشكل ساز باشد. اگر مي خواهيد لوله كشي پكيج هاي خود را به درستي انجام دهيد، بهتر است از كمك متخصصان مركز فرازتعمير استفاده نماييد. اين كارشناسان به دليل تجربه ي بالا در زمينه ي نصب، راه اندازي و تعمير پكيج هاي ديواري مي توانند به بهترين شكل ممكن لوله هاي پكيج را نصب نمايند. اهميت لوله كشي مناسب آنقدر بالا است كه انجام نامناسب آن در بين علت صداي زياد پكيج ديواري قرار مي گيرد.

 

كيفيت بالاي لوله ها، قطر مناسب آن ها، مطلوب بودن مسير لوله كشي و همچنين عايق بندي صحيح لوله ها جزو مهم ترين موارد در لوله كشي پكيج ها به حساب مي آيند.

 

نمايندگي تعمير پكيج در كيانمهر كرج

اگر پكيج شما جهت خروج دود ناشي از اشتعال و تهويه هوا از قطعه خاصي به نام “فلنج فن” استفاده كند، امكان اينكه علت بروز صداي زياد پكيج ناشي از خرابي يا لقي فن پكيج باشد بسيار زياد است. وجود دوده زياد و شكستگي يا لقي پره فن از رايج‌ترين مشكلات اين قطعه است كه با تميز كردن و تعمير فن اين مشكل قابل رفع است.

 

 

 

 

تعميركار نمايندگي پكيج

پمپ سيركولاتور در پكيج هاي ديواري وظيفه به گردش درآوردن آب ورودي را دارد. خراب شدن اين پمپ جزو  علت صداي زياد پكيج ديواري است. برخي اوقات اجسام ريز يا هوا وارد اين پمپ شده و باعث خراب شدن سيستم آن خواهند شد. بررسي نحوه ي عملكرد پمپ در بسياري از موارد مي تواند به حذف شدن صداي ضربه يا چكش موجود در پكيج منجر شود. براي اطمينان خاطر قطعي از كاركرد مطلوب پمپ سيركولاتور مي توانيد اقدام به تعويض آن نماييد.

 

تعميركار ماهر پكيج در كيانمهر

يكي از رايج‌ترين عوامل توليد صداي زياد پكيج، وارد شدن هواي بيش از حد به داخل لوله‌هاي گرمايشي آن است. اين مساله طبيعي است و براي تمامي پكيج‌ها ممكن است پيش بيايد. به طور معمول هواگيري پكيج توسط افراد عادي نيز قابل انجام است و نياز به مراجعه كارشناس ندارد تنها كافيست مراحل زير را انجام دهيد:

  1. ابتدا پكيج را در دماي متوسط بگذاريد.
  2. ظرف مناسبي را در زير شير واقع شده در كنار رادياتور قرار دهيد.
  3. به آرامي شير را باز كنيد تا صداي سوت زدن و خروج هوا را بشنويد.
  4. اجازه دهيد تا تمامي هوا خارج شود و آب به صورت قطره‌اي به درون ظرف بريزد. شير را دوباره محكم ببنديد.
  5. اين كار را براي تمامي رادياتورهاي موجود در ساختمان خود انجام دهيد.

 

عيب يابي پكيج در كيانمهر

از مهم ترين علت هايي كه به صداي پكيج هاي ديواري منجر مي شود، مي توان به ايجاد رسوب در مبدل اصلي پكيج ها اشاره نمود. براي بررسي اين مورد تنها كافي است ميزان فشار آب ورودي و خروجي آب را مقايسه كرد. اگر با كاهش جريان آب خروجي مواجه بوديد، لازم است تا از رسوب گير استفاده كنيد. چرا كه قطعا رسوب هاي ايجاد شده در داخل مبدل پكيج ديواري، هم باعث سروصداي آن شده و هم جريان خروجي را كاهش داده است. در ادامه مطالب وبلاگ فرازتعمير ميتوانيد تفاوت هاي پكيج تك مبدل و دو مبدل را مطالعه نماييد.

 

براي تشخيص دقيق اين موضوع مي توانيد از كارشناسان فرازتعمير كمك بگيريد.

نمايندگي ايران رادياتور كيانمهر

در صورتي كه سالهاست از پكيج خود استفاده مي‌كنيد احتمال اينكه علت صداي زياد پكيج، ناشي از فرسودگي عايق صوتي دستگاه باشد بسيار زياد است. نمايندگي ايران رادياتور در كيانمهر در صورتي كه پس از تميز كردن فن و محكم كردن آن به بدنه دستگاه صداي زياد پكيج تغييري نكرده باشد، بهتر است كه عايق صوتي فن را بررسي كنيد و در صورت نياز آن را تعويض نماييد.

 

تعميركار ماهر پكيج

شايد با خود تصور كنيد كه پكيج عملكرد مشابهي با آبگرمكن‌هاي قديمي دارد. اما واقعيت اين است كه تفاوت زيادي در عملكرد اين دو دستگاه وجود دارد و همين تفاوت پكيج و آبگرمكن باعث استقبال بيشتر مردم از خريد پكيج شده‌ است. چرا كه پكيج مي‌تواند علاوه بر آماده‌سازي آب گرم ساختمان، قادر بر گرم‌سازي محيط نيز دارد و جايگزين بخاري‌هاي گازي و برقي مي‌شود.

علي‌رغم تمامي مزايايي كه پكيج با خود به همراه دارد، در صورت توليد صداي بلند توسط پكيج، تحمل آن غيرممكن مي‌شود. جهت رفع اين مشكل ابتدا بايد علت صداي زياد پكيج را پيدا كنيد سپس بر اساس مشكل، به رفع آن اقدام نماييد:

 

تعميرگاه مركزي پكيج در كيانمهر كجاست؟

آيا به بررسي دوره اي سوپاپ هاي پكيج ديواري خود اهميت مي دهيد؟ آيا به نقش مهم آن ها در كاركرد مطلوب پكيج ها آگاه هستيد؟ سوپاپ ها و اورينگ ها را حتما پس از مدتي استفاده از پكيج بايد بررسي نماييد. ايراد داشتن سوپاپ ها نمونه از علت صداي زياد پكيج ديواري مي باشد. بنابراين در طول مدت استفاده از پكيج هاي خود بهتر است نسبت به بررسي سالم بودن سوپاپ ها اقدام نماييد. اگر به دنبال يك تعميركار حرفه اي پكيج هستيد، مي توانيد از كمك فرازتعمير استفاده نماييد. قيمت مناسب، خدمات تخصصي و نيز سابقه بالا جزو مزيت هاي استفاده از خدمات اين مجموعه به حساب مي آيد.

نمايندگي بوتان كيانمهر

يكي از مهم‌ترين دلايل صداي زياد پكيج وجود رسوبات ته‌نشين شده در پكيج است. توصيه مي‌شود كه با سرويس ساليانه پكيج خود توسط متخصصان و كارشناسان مربوطه از ميزان رسوبات موجود در لوله‌هاي پكيج و مبدل اصلي آن باخبر شويد و پيش از بروز هرگونه مشكل آن را برطرف نماييد. نمايندگي بوتان در كيانمهر كرج با اين حال اگر چند سالي است كه از پكيج خود استفاده مي‌كنيد و تا به حال آن را رسوب‌زدايي نكرده‌ايد، احتمال اينكه وجود رسوب بيش از حد در لوله‌ها باعث توليد صداي زياد پكيج شده باشد بسيار بالاست.

جهت تشخيص وجود رسوب در لوله‌هاي پكيج كافيست ميزان فشار آب ورودي و خروجي پكيج را مقايسه كنيد. در صورت وجود تفاوت زياد در ميزان آب با متخصصان تعمير پكيج تماس بگيريد تا با استفاده از دستگاه‌هايي مخصوص تمامي لوله‌هاي مربوطه را رسوب‌زدايي كنند.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۱:۴۷ ] [ جواد ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه سالاد ماكاروني حرفه اي

سالاد ماكاروني يكي از گزينه‌هاي خوشمزه در ليست غذايي خانواده‌هاي ايراني است كه در سريع‌ترين زمان ممكن و با هزينۀ پايين آماده مي‌شود. سالاد ماكاروني مي‌تواند به عنوان پيش غذا و يا يك وعدۀ كامل ميل شود. نمايندگي بوتان در عظيميه سرد سرو شدن اين سالاد و ظاهر رنگارنگش از دلايلي است كه باعث شده براي مهماني‌ها و جشن‌هاي تولد مناسب باشد. در اين مقاله از بلاگ اسنپ ماركت با طرز تهيه سالاد ماكاروني خانگي آشنا مي‌شويم.

چند دستور ديگر براي پخت سالاد ماكاروني خانگي

سالاد ماكاروني با كالباس دستور پخت محبوب‌تري است؛ اما اگر به فكر سلامتي خانواده و عزيزانتان هستيد مي‌توانيد فيلۀ مرغ را به همراه يك پياز كوچك، ادويه و آب بپزيد و بعد از آب مرغ مزه‌دار شده در سس سالاد هم استفاده كنيد.

سالاد ماكاروني به جز كالباس و مرغ با مواد ديگري نيز تهيه مي‌شود كه شايد خيلي مجلسي نباشند؛ اما سليقه‌اي است و بسياري از خانواده‌ها آن را مي‌پسندند. سالاد ماكاروني مي‌تواند با تن ماهي و سوسيس نيز پخته شود. براي سالاد ماكاروني با تن ماهي حتماً توجه داشته باشيد كه كنسرو تن ماهي را از قبل در آب بجوشانيد. سالاد ماكاروني با سوسيس هم مي‌تواند بسته به سليقه‌ي شما با سوسيس خام، كبابي و يا سرخ كرده درست شود.

اگر قصد داريد مدل رژيمي اين غذا را بپزيد مي‌بايست سس مايونز را حذف كرده و مقدار ماست را افزايش دهيد. سپس از مقداري روغن زيتون نيز براي مزه‌دارتر شدن سس استفاده كنيد. سالاد ماكاروني رژيمي هم به اندازه‌ي آموزش سالاد ماكاروني كه پيش‌تر گفته شد خوشمزه و بسيار سالم‌تر است.

اگر از چشيدن مزه‌هاي تازه خوشتان مي‌آيد مي‌توانيد به سس سالاد ماكاروني دو قاشق غذاخوري سس خردل و يك قاشق عسل اضافه كنيد و مزه‌اي جديد از اين سالاد را تجربه كنيد.

اگر گياه‌خوار هستيد و مي‌خواهيد يك سالاد ماكاروني وگن بپزيد مي‌بايست كالباس و يا مرغ را حذف كنيد و به جاي آن از قارچ تازۀ خرد شده و كلم بروكلي استفاده نماييد. براي سس هم مي‌توانيد از سس مايونز وگن استفاده كرده و آن را طعم‌دار كنيد.

 

آموزش درست كردن سالاد ماكاراني با كالباس

آموزش درست كردن يك سالاد ماكاروني خوشمزه خيلي پيچيده نيست. اين غذا مواد اوليۀ ساده‌اي دارد و همچنين طرز تهيۀ آن ساده و سريع است و همين دليلي شده تا براي مهماني‌ها مناسب شود.

 

در اولين مرحله بايد يك قابلمۀ بزرگ را پر از آب كنيد و بگذاريد روي شعلۀ گاز بجوشد. بعد مقداري نمك و روغن مايع به آب اضافه مي‌كنيم تا وقتي ماكاروني‌ها مي‌پزند به يكديگر نچسبند و خمير نشوند. در ادامه ماكاروني‌هاي شكل‌دار را در آب جوش مي­ريزيم و مي‌گذاريم پنج الي هفت دقيقه درون آب نرم شوند؛ سپس آن‌ها را داخل آب‌كش مي‌ريزيم و با استفاده از آب سرد از خمير شدنشان جلوگيري مي‌كنيم. فعلاً با ماكاروني‌ها كاري نداريم و فقط مي‌گذاريم آب اضافي‌شان از آب‌كش خارج شود.

كالباس و يا مرغ را به شكل دلخواه (ترجيحا نگيني) خرد مي‌كنيم و در يك كاسه‌ي بزرگ كه گنجايش ماكاروني را هم داشته باشد مي‌ريزيم. خيارشور و فلفل دلمه‌اي را هم به همين مدل خرد كرده و درون ظرف مي‌ريزيم. ذرت، نخود فرنگي و ماكاروني‌هاي خشك شده را هم به همراه هويج رنده شده اضافه مي‌كنيم.

سس مايونز را داخل يك ظرف بريزيد و سپس به همراه كمي ماست پر چرب، نمك، فلفل، آبليمو، پودر سير، پودر آويشن و در صورت تمايل شويد خشك خوب به هم بزنيد و مخلوط كنيد تا مايعي يك دست حاصل شود.

در اين مرحله كه هم سس آماده است و هم مواد سالاد، تنها كافي است آن‌ها را با يكديگر مخلوط كنيد. تعميرات پكيج عظيميه فقط مي‌بايست توجه داشته باشيد كه هنگام زير و رو كردن سالاد، ماكاروني‌ها له نشوند و سس هم به همه جاي مخلوط برسد. اگر با احتياط موارد را به هم نزنيد ظاهر سالاد خراب خواهد شد.

بعد از اين مرحله حتماً سالاد ماكاروني خوشمزه و خانگي خود را درون يخچال بگذاريد تا حداقل يك ساعت پيش از ميل كردن خنك شود. توجه داشته باشيد كه سالاد ماكاروني هر چه بيشتر در يخچال بماند و سردتر شود، مزۀ بهتري پيدا خواهد كرد.

در نهايت هنگام سرو كردن سالاد ماكاراني مي‌توانيد آن را با سليقه‌ي خود به كمك زيتون، ذرت، فلفل دلمه‌اي، نخود فرنگي، گوجه گيلاسي، جعفري خرد شده و خيارشور تزئين كنيد تا ظاهر زيبا و جذاب‌تري به سالادتان بدهيد.

طرز تهيه سالاد ماكاروني رژيمي

هويج، نخودفرنگي و ذرت پخته شود.

تخم‌ مرغ را آب‌پز كنيد.

پياز، خيارشور، فلفل دلمه‌اي، تخم ‌مرغ و هويج را خرد كنيد.

كرفس و جعفري هم خرد شود.

ماكاروني را بپزيد و بعد از آبكش‌كردن، با مواد مخلوط كنيد.

يك پيمانه سس مايونز را با آب نصف ليمو ترش، يك پيمانه ماست هم‌زده، نمك و فلفل تركيب كنيد.

سس را با جعفري خردشده تركيب كنيد و به مواد سالاد خود بيفزاييد.

اگر دوست نداريد در سس سالاد ماكاروني خود از مايونز استفاده كنيد، مي‌توانيد سس ديگري براي آن به كار ببريد. كافي‌ست از مقداري آبليمو، كمي سركه به همراه نمك و فلفل براي اين غذا استفاده كنيد.

 

 

طرز تهيه سالاد ماكاروني با سيب زميني

مرغ را با يك يا دو پياز بپزيد.

سيب‌زميني‌ها را بپزيد.

ماكاروني‌ها هم طبق دستورالعمل پخته شوند. (پيش از اضافه‌كردن ماكاروني‌ها به آب جوش، در قابلمه روغن بريزيد.)

خيارشورها را خرد كنيد.

مواد سالاد را با هم تركيب كنيد.

سس را به سالاد اضافه كنيد.

سالاد ماكاراني رژيمي

حتي اگر رژيم هم نباشيد بد نيست با طرز تهيه يك سالاد ماكاروني رژيمي آشنا شويد؛ چراكه تقريبا بر هيچ كس پوشيده نيست كه سس‌ها چقدر مي‌توانند براي سلامت انسان ضرر داشته باشند. شايد نتوان مصرف سس‌ها را در زندگي به صفر رساند ولي مي‌توان ميزان آن‌ها را كم كرد. اگر مي‌خواهيد وارد اين مسير شويد، اين سالاد ماكاروني رژيمي مي‌تواند به شما كمك كند.

 

مواد لازم

۴۵۰ گرم ماكاروني لوله‌اي

۳ عدد ساقه كرفس

۱ عدد پياز قرمز كوچك

جعفري تازه

۱ عدد هويج

۱ پيمانه نخودفرنگي

۱/۲ پيمانه ذرت

۱ پيمانه خيارشور

نصف فلفل دلمه‌اي

۱ يا ۲ عدد تخم ‌مرغ (اختياري)

 

 

براي خريد سوسيس و كالباس در انواع مختلف كليك كنيد!

مواد مورد نياز براي تهيۀ سالاد ماكاروني خوشمزه

سالاد ماكاروني خانگي چندين مدل دارد اما سالاد ماكاروني با كالباس رايج‌ترين نوع آن است. مشخصا فقط خريد ماكاروني بسنده نميكند و در ادامه مواد اوليه‌اي را كه براي تهيه‌ي يك وعده سالاد ماكاروني خوشمزه نياز داريم، نام مي‌بريم؛

 

ژامبون مرغ يا گوشت (مي‌توان از تكه‌هاي فيلۀ مرغ هم استفاده كرد): ۳۰۰ گرم

ماكاروني شكل‌دار: ۵۰۰ گرم

خيارشور: شش عدد در سايز متوسط

ذرت كنسروي: ۱۰۰ گرم

نخود فرنگي كنسرويي: ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌اي: يك عدد كوچك

هويج: دو عدد متوسط

سس مايونز: به اندازه‌ي نياز

ماست پر چرب: به اندازه‌ي نياز

آبليمو: دو قاشق غذاخوري

روغن مايع: دو قاشق غذاخوري

نمك، فلفل سياه، پودر سياه و پودر آويشن: به اندازۀ نياز

مقدار مواد اوليه براي: چهار الي پنج نفر

مدت زمان آماده سازي سس و مواد سالاد: ۳۰ دقيقه

مدت زمان آماده سازي براي سرو كردن: يك ساعت و ۳۰ دقيقه

براي خريد ماكاروني از اسنپ ماركت كليك كنيد!

طرز تهيه سالاد ماكاروني با سيب زميني

شايد با يك جستجوي ساده در اينترنت با دستورهاي متفاوتي از سالاد ماكاروني مواجه شده‌ايد كه بايد براي هر كدامشان يك كوه وسيله از سوپر ماركت بخريد. شايد همين مسئله باعث شود بي‌خيال درست‌كردن اين غذاي خوشمزه شويد؛ اما نگران نباشيد. در طرز تهيه‌اي كه مي‌خواهيم در ادامه به شما آموزش دهيم، به موادي احتياج داريد كه احتمالا در هر خانه‌اي پيدا مي‌شوند.

 

مواد لازم

۲ عدد متوسط از سينه مرغ يا ران مرغ

۳ عدد سيب‌زميني پخته‌شده

سس مايونز يا فرانسه به‌ميزان لازم

۱ بسته ماكاروني فرمي

۳۵۰ گرم خيارشور

نمك و فلفل سياه به‌ميزان لازم

براي خريد مواد اوليه سالاد ماكاراني با تخفيف از فروشگاه اسنپ ماركت كليك كنيد!

 

چند نكته براي پخت يك سالاد ماكاروني خوشمزه

در صورتي كه دوست داشته باشيد مي‌توانيد دو عدد سيب زميني متوسط را آب‌پز كنيد و بعد از خنك شدن، آن‌ها را هم نگيني خرد كرده و به سالاد خود اضافه نماييد.

اگر از تركيب هويج خام در غذا خوشتان نمي‌آيد مي‌توانيد هويج‌ها را هم مانند سيب زميني در آب بپزيد و بعد نگيني خرد نماييد.

ماكاروني رطوبت زيادي را به خودش جذب مي‌كند و به همين علت بعد از اينكه داخل يخچال گذاشته شود كمي خشك مي‌شود. شما مي‌توانيد با اضافه كردن مقداري آب مرغ و يا روغن زيتون از خشك شدن سالاد خود جلوگيري كنيد.

اگر مي‌خواهيد رنگ بهتري به سالاد ماكاروني خود بدهيد مي‌توانيد مقدار كمي زردچوبه به ماكاروني‌هايي كه در آب مي‌جوشند اضافه كنيد.

اگر تمايل داريد سالاد ماكاراني را مانند ديگر اجزاي سفره‌تان در اشكال مشخصي سرو كنيد، نمايندگي ايران رادياتور در عظيميه مي‌توانيد از قالب‌هاي سيليكوني ژله استفاده كنيد. تنها مي‌بايست بعد از آماده شدن سالاد آن را درون قالب مورد نظرتان بريزيد و بعد درون يخچال قرار دهيد. اگر از قالب‌هايي استفاده مي‌كنيد كه قابليت خم شدن ندارند كف ظرف يك لايه سلفون يا كيسه فريزر قرار دهيد تا از خارج شدن سالاد از قالب مطمئن شويد.

زمان آماده‌سازي سالاد ماكاروني حدودا ۳۰ الي ۴۰ دقيقه است؛ اما حتماً يك الي دو ساعتي را كه سالاد بايد در يخچال سرد شود، در نظر داشته باشيد تا سس به خوبي به خورد سالاد برود.

اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه از تركيب كاهو با هر سالادي لذت مي‌بريد مي‌توانيد از برگ‌هاي كاهو به عنوان قالب زير سالاد ماكاروني استفاده كنيد و يا آن‌ها را روي سالاد خرد نماييد.

 

 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۷ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۵۴:۳۱ ] [ جواد ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه ليمو عماني بدون تلخي

ليمو عماني يكي از اصلي ترين چاشني غذاهاي ايراني است كه طعم و عطري فوق العاده به آنها مي بخشد. خشك شده ليمو ترش شيرازي را ليمو عماني مي گويند و براي طعم دادن و ترش مزه كردن به صورت درسته يا پودر شده (گرد ليمو) به غذاها و خورش هايي مانند قورمه سبزي و قيمه، آبگوشت، انواع سوپ، چاي، دمنوش و شربت مي افزايند. تهيه ليمو عماني در منزل كار ساده اي است و شما مي توانيد با توجه به آموزش هاي اين بخش از  وبلاگ فراز تعمير در منزل ليمو عماني تازه تهيه كنيد.

نكات مهم :

 

اگر ليمو ترش هاي شيرازي بر روي درخت خشك شوند، ليمو عماني زرد مايل به قهوه اي مي شود. اگر آن ها را در آب و سركه بجوشانند و سپس زير نور خورشيد خشك كنند، ليمو عماني به دست آمده سياه مي شود.

 

ليمو عماني را مي توان در فر، دستگاه خشك كن و يا به طور طبيعي زير نور خورشيد خشك كرد.

 

براي گرفتن تلخي ليمو، قبل از خشك كردن ليمو آنها را به مدت 24 ساعت در آب خيس كنيد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا تلخي پوست ليمو ها گرفته شود.

 

ليمو ترش

 

براي رفع تلخي ليمو عماني در غذا مي توانيد:

 از پودر يا گرد ليمو عماني براي تهيه غذا استفاده كنيد.

 ليمو عماني را چند ساعت قبل از مصرف در آب گرم خيس كنيد و سپس به غذا بيافزاييد.

 

نمايندگي بوتان در مهرشهر كرج تعميرات پكيج

نمايندگي بوتان در مهرشهر مي تواند در نصب و تعمير انواع محصولات برند بوتان اعم از پكيج و آبگرمكن خدماتي تضمين شده ارائه كند. اين خدمات با كمترين قيمت نسبت به ساير مراكز نصاب و تعمير كننده، با بالاترين كيفيت و توسط سرويس كاران ماهر ارائه مي شوند.

 

 

ليمو خشك

 

خريد ليمو ترش:

براي تهيه ليمو عماني اولين مرحله خريد ليمو ترش شيرازي است. ليمو‎هايي را انتخاب كنيد كه داراي پوستي صاف و شفاف، درخشان و سالم هستند و ليموهايي كه پوست كلفت و اسفجي دارند و زدگي و خرابي روي پوست خود دارند، را انتخاب نكنيد زيرا نشان دهنده شرايط نگهداري و انبار كردن غير استاندارد است. براي تهيه ليمو عماني ليموهاي بزرگ را انتخاب كنيد.

 

روش ها مختلف تهيه ليمو عماني در منزل

ليمو عماني در واقع همان ليمو ترش شيرازي خشك شده است كه از آن به عنوان چاشني در تهيه انواع غذاهاي ايراني استفاده مي شود.

 

تهيه ليمو عماني در منزل

مواد لازم:

شما براي تهيه ليمو عماني به مواد زير نياز داريد.

 

ليمو ترش شيرازي:يك كيلو

سركه: يك فنجان

نمك: به ميزان لازم

سركه

روش خشك كردن ليمو ترش با نور خورشيد

 ابتدا ليمو ها را به خوبي بشوييد، سپس آن ها را به مدت 24 ساعت در آب خيس كنيد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا تلخي پوست ليمو ها گرفته شود.

 پارچه نخي تميزي بر كف يك سيني را پهن كنيد و سپس ليمو ها را روي آن بريزيد.

 سيني را حداقل 1 ماه در مقابل نور خورشيد قرار دهيد تا ليمو ها خشك شوند. ليموها در زمستان به زمان بيشتري براي خشك شدن نياز دارند بنابراين اگر ليمو ها پس از يك ماه هنوز به طور كامل خشك نشده بودند، آن ها را كنار بخاري يا شوفاژ قرار دهيد تا كاملا خشك شوند.

 

 

مراحل تهيه ليمو عماني در خانه

مرحله اول تهيه ليمو عماني :

 

ابتدا ليمو ترش هاي شيرازي را خوب بشوييد وسپس بر روي آنها كمي نمك پاشيده و اجازه دهيد يك روز بماند و سپس بعد از يك روز ليموها را با آب سرد خوب بشوييد.

 

مرحله دوم :

 

درون يك قابلمه آب و يك فنجان سركه بريزيد و اجازه دهيد به جوش آيد.

 

ليمو

 

مرحله سوم :

 

ليموترش ها را درون آب و سركه جوشيده بريزيد و بگذاريد 10 ثانيه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبكشي كنيد.

 

مرحله چهارم:

 

دوباره پس از آبكشي ليمو ترش ها ، آنها را داخل مخلوط آب جوش و سركه بريزيد تا به مدت 1 دقيقه بجوشند، سپس درون آبكش بريزيد اما آبكشي نكنيد.

 

مرحله پنجم:

 

اجازه دهيد ليمو ترش ها خنك شوند، سپس ليمو ترش ها را با خلال دندان سوراخ ريزي كنيد و روي يك پارچه ي نخي تيره بريزيد و زير نور آفتاب قرار دهيد. پارچه نخي تيره جذب نور را بيشتر مي كند.

نمايندگي ايران رادياتور در مهرشهر

نمايندگي ايران رادياتور در مهرشهر با سابقه‌اي بسيار طولاني و تجربه‌اي فراوان در زمينه تعميرات محصولات ايران رادياتور و همچنين به واسطه تكنسين‌هايي حرفه‌اي، خدمات بي‌نظيري در تعمير محصولات ايران رادياتور به شما ارائه خواهند داد.

 

 

خشك كردن ليمو

 

مرحله ششم:

 

پس از گذشت 10 روز ليمو هاي كمي خشك شده را درون سبد بريزيد و بگذاريد در سايه بمانند تا كاملا خشك شوند.

 

نكته مهم:تقريبا يك يا دو ماه طول مي كشد تا ليموها كاملا خشك شوند. در صورت عدم دسترسي به نور خورشيد ليمو ها را كنار شوفاژ يا بخاري خشك كنيد.

 

ليمو عماني با نور

 

خشك كردن ليمو ترش به صورت ورقه اي

شما مي توانيد ليموها را به صورت ورقه اي نيز خشك كنيد. براي خشك كردن ليموترش به صورت ورقه اي روش هاي زير را به كار بريد. ليمو عماني ورقه اي يا ليمو خشك حلقه اي را مي توانيد براي تهيه انواع چاي و دمنوش استفاده كنيد.

 

با استفاده از تابش نور خورشيد يا بخاري

 ليموها را به خوبي بشوييد و سپس آن ها را به مدت 24 ساعت در آب خيس كنيد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا تلخي پوست ليمو ها گرفته شود و بعد از اين مدت آبكش كنيد.

 ليموها را به صورت ورقه هاي نازك برش زده و هسته هاي ليمو را خارج كنيد.

 كف سيني استيل ورقه هاي ليمو را بچينيد.

 سيني را با برش هاي ليمو در مقابل تابش نور خورشيد قرار دهيد ، در زمستان سيني را روي شوفاژ يا حرارت ملايم بخاري قرار دهيد تا خشك شوند.

ليمو ورقه اي

 

با استفاده از دستگاه خشك كن

برش هاي ليمو را داخل دستگاه خشك كن گذاشته و همانند ديگر ميوه هاي خشك مصرف كنيد. استفاده از دستگاه خشك كن ميوه، با حذف آب درون ميوه از فساد آن جلوگيري كرده و باعث حفظ كيفيت و ماندگاري محصول در طولاني مدت مي شود. براي تهيه ليموترش خشك شده ورقه اي به صورت زير عمل كنيد:

تلخي پوست ليمو ها گرفته شود و بعد از اين مدت آبكش كنيد.

 فر را روشن كنيد و روي پايين ترين درجه ممكن قرار دهيد.

 با كاغذ پارچمنت سيني فر را پوشانده و ورقه هاي ليمو را روي آن بچينيد.

 سيني را به مدت 4 ساعت درون فر قرار دهيد . در تمام اين مدت هر 1 ساعت يك بار ليمو ها را زيرو رو كنيد تا حرارت به همه قسمت ها به طور يكنواخت برسد.

 پس از خشك شدن كامل ليمو ها ، فر را خاموش كرده اما سيني را تا 24 ساعت از فر خارج نكنيد.

 بعد از گذشت اين مدت برش هاي خشك شده ي ليمو را از فر خارج كرده و درون ظرف شيشه اي يا پلاستيك فريزر نگهداري كنيد.

ليمو در فر

 

 

 ليموها را به خوبي بشوييد و سپس آن ها را به مدت 24 ساعت در آب خيس كنيد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا تلخي پوست ليمو ها گرفته شود و بعد از اين مدت آبكش كنيد.

 ليموها را به صورت ورقه هاي نازك برش زده و سپس ورقه ها را به صورتي كه بين آن ها فاصله اي نباشد، بر روي سيني خشك كن بچينيد.

 دستگاه خشك كن را روي حرارت 125 درجه فارنهايت قرار دهيد.

 تقريبا ده ساعت طول مي كشد تا برش هاي ليمو كاملا خشك شوند.

ليمو عماني ورقه اي

نمايندگي بوتان در عظيميه

نمايندگي پكيج بوتان در عظيميه به دليل ارج نهادن به نظر مردم و آسايش خيال آن ها اقدام به ارائه سرويس و خدمات براي انواع برندها با بالاترين كيفيت را نموده است.نمايندگي پكيج بوتان در عظيميه با برخورداري از تكنسين ها و مهندسين متخصص، ماهر و با تجربه در زمينه سرويس و تعميرات پكيج بوتان در عظيميه ، تعميرات پكيج در عظيميه يك مركز تخصصي و منحصر به فرد در استان عظيميه بوده و به طور شبانه روزي و بي وقفه مشغول خدمات رساني به مشتريان محترم مي باشد.

 

 

با استفاده از فر

شما مي توانيد ليموها را به صورت ورقه اي در فر خشك كنيد. براي اين منظور:

 

 ليموها را به خوبي بشوييد و سپس آن ها را به مدت 24 ساعت در آب خيس كنيد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض كنيد تا

 

طرز تهيه پودر يا گرد ليمو عماني در خانه

پس از خشك كردن ليموها ، براي تهيه ي گرد ليمو عماني، پوست ليمو عماني خشك شده را از گوشت آن جدا كرده، سپس قسمت گوشتي ليمو عماني را در آسياب ريخته و آن را به صورت پودر درآوريد. چنانچه در اين بخش از  وبلاگ فراز تعمير اشاره كرده ايم بايد به خاطر داشته باشيد كه حتما تخم هاي آن را از گوشت آن جدا كنيد در غير اين صورت گرد ليمو عماني تلخ خواهد شد.

 

هسته هاي داخل ليمو عماني را خارج كنيد زيرا درصد بالاي از تلخي ليمو عماني به تخم هاي آن مربوط مي شود.

 براي گرفتن تلخي ليمو عماني، آن را در آب براي چند دقيقه بجوشانيد و پس از دور ريختن آب آن ليمو هاي جوشيده شده به غذا بيافزاييد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۵ شهريور ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۰۵:۴۹ ] [ جواد ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی